Portfolio

BOEK: GEBROUWEN DOOR VROUWEN

Ik schreef als 'ghostwriter' in samenwerking met Tessel en Do de Heij van Gebrouwen door Vrouwen het boek: Gebrouwen door Vrouwen. Van brouwhobby tot succesvol biermerk.

Het boek is uitgekomen in mei 2020.

Bekijk

REISMAGAZINE TOURISTICO

Ik ben (mede)oprichter van online reismagazine touristico. Ik schrijf en redigeer hiervoor verschillende artikelen over reizen en de filosofie achter het reizen zelf. Zo schreef ik bijvoorbeeld verhalen over de Franse wijncultuur, wildkamperen, en turbulentie . Ook beheer ik de social media en host ik onze touristico podcast.

Bekijk

GEEN BOEKHOUDER NODIG

Voor geenboekhoudernodig.nl schrijf ik alle content voor de website. Dit is een platform met boekhoud- en belastingtips. Ik schrijf bijvoorbeeld SEO-vriendelijke blogs over bijvoorbeeld aftrekposten voor startende ondernemers, btw-aangifte, ondernemen in het buitenland etc.

Bekijk

HET ZANDKASTEEL

Het zandkasteel is een co-working space/platform dat erop is gericht verbinding tot stand te laten komen tussen freelancers uit diverse hoeken. Hun filosofie is dan ook 'connecting through skills'. Voor het zandkasteel redigeerde ik teksten, enquêtes en nieuwsbrieven.

Bekijk

ERGOTHERAPIE HARTEL

Voor ergotherapie Hartel schrijf ik website content en nieuwsbrieven en maak ik flyers. Ook de foto's voor de website en het PR-materiaal zijn door mij gemaakt.

Bekijk

BEREKEN JE BELASTING

Bereken je belasting is een online tool voor boekhouders. Ik schreef de teksten en heb meegedacht over de opzet en vormgeving van de website.

Bekijk

ABBVIE

Voor biofarmaceutisch bedrijf Abbvie schreef ik interne artikelen over geneesmiddelen en vertaalde ik bestaande artikelen vanuit het Engels.

Bekijk

FYSIOTHERAPIE DE GROTE RIVIEREN

Voor fysiotherapiepraktijk De grote rivieren verzorgde ik alle geschreven content en foto's voor de website.

Bekijk

IDENTITY GAMES

Voor spelletjesfabrikant identity games redigeerde ik diverse spellen zoals who's the dude, special edition monopoly en diverse escape rooms. Het ging om zowel Nederlandstalige als Franstalige games.

Bekijk

KANDOOR

Kandoor is een gratis online platform voor financiële vragen. Ik schreef hiervoor diverse blogs over bijvoorbeeld partneralimentatie, het aanpakken van schulden en de Wajong-uitkering.

Bekijk

WEB EN MEDIA

In opdracht van websitebouwers Web&Media, die ook deze mooie website hebben gebouwd, schreef ik diverse SEO-gerichte blogs met reis- en vakantietips (zoals tips voor Bretagne) voor hun reiswebsite Vakantieviking.

Bekijk

ONTSPANNEN ZWANGER

Ontspannen zwanger is een mindfulness-website en -app voor zwangere vrouwen. Ik vertaalde de content van de website en alle trainingen van het Nederlands naar het Engels.

Bekijk